Roger Persson om en kul dag på jobbet

Vad härligt med två pigga ungdomar, Maria och Manno, som sällskap under dagen! Framför allt så spännande och nyttigt att med hjälp av fyra nya ögon se saker ur andra perspektiv och få hjälp att utvecklas som politiker.

Dagen började i strålande sol när vi tågade in till Lotta på svenskt näringsliv för ett samtal kring lokalt företagande. Tog bussen till Sörby och Gästrike Återvinnare för en avstämning med Anna-Carin kring utvecklingen av bullerfrågan och miljötillstånd för att kunna utvidga återvinningscentralen. Vi hann även med en guidad rundtur innan Maria konstaterade att det faktiskt är trafiken som åstadkommer mesta bullret i området. Så sant så sant – svårt att förstå vår lagstiftning ibland…men nu gäller det att se möjligheter…

Lunchade på Lättings där vi träffade på vår ungdomsstrateg Kalle och ett gäng europeiska ungdomar som deltog i ett utbytesprojekt kring kultur. Även Henrik, näst yngste ledamot i kommunfullmäktige slank inom och utbytte några ord med oss. Eftermiddagen ägnades åt inläsning inför måndagen medan Maria och Manno smög omkring i rådskorridoren och haffade förvånade medarbetare.

Avslutade dagen på hemmafritids ”Åbrovägen 7” med tacobuffé och rundpingis på glasverandan med sju glada kids…

Ses på måndag – trevlig helg!

/Roger


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0